Lotus Thai Therapie

Tradditionele Thaise Massage Therapie
ook bij u aan huis
06-29191678

Lotus Thai Therapie

Kruidenstempel Massage

Traditionele Thaise Massage

Ontspannende Olie Massage

Tok Sen Hamer Massage

Voetreflex Massage

Lotus Thai Therapie

Sabaaydi Kruidenstempel Massage

Lotus Thai Therapie

Hot Stone Massage

Lotus Thai Therapie

Tok Sen Hamer Massage

Voet Massage

Oude Thaise voetmassage (reflexologie).
Thaise voetmassage is het uitoefenen van druk op bepaalde delen van de voetzolen. Een reflexactie in een ander deel van het lichaam wordt gestimuleerd door de manipulatie van elk specifiek gebied. Voetreflexmassage maakt gebruik van handen, vingers, duimen, knokkels en een afgeronde houten stok met lotion of olie.

Reflexologie-voetmassage zoals die in Thailand wordt beoefend, is een oude therapeutische procedure die tegenwoordig populair is geworden. Oorspronkelijk waren de kennis en technieken nauw bewaard gebleven geheimen die in leven werden gehouden en generaties lang werden doorgegeven door de boeddhistische monniken van het Thaise koninklijke paleis. Thaise voet-reflexologie is een huwelijk tussen de oude geneeswijzen van reflexologie, Chinese Tuina, Japanse Shiatsu en Indiase Ayurvedische yoga. Door te werken met de voeten, het onderbeen en de knieën, maakt deze 2000 jaar oude, hoog aangeschreven sessie geblokkeerde energie vrij in de vele zintuiglijke lijnen van het lichaam (Thaise meridianen) om een ​​diep en uniek gevoel van balans, ontspanning en welzijn te produceren.

De voordelen van voetmassage:

Oude Thaise voetmassage (Nuad Pan Boran) is een holistische helende techniek die zorgt voor ontspanning, balans in de verschillende systemen van het lichaam en een gezonde bloedcirculatie. Het staat bekend als een therapie om een ​​algemene goede gezondheid en mentale rust te bevorderen. Opgebouwde kristallen van calcium en urinezuur (giftige afvalstoffen) worden verspreid.

Mensen melden verlichting van stress, rugpijn en andere chronische pijn, plantaire fasciitis, allergieën, hoge bloeddruk, slaapstoornis, fibromyalgie, jicht, migraine, artritis, diabetes, nier- en spijsverteringsproblemen. Reflexologie helpt het lichaam zijn algemene goede gezondheid en natuurlijk evenwicht te herstellen en te behouden.

Een betere doorstroming van bloed en voedingsstoffen en veel aandoeningen worden genezen of verminderd. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de genezing wordt versneld, het lichaam wordt verfrist en de geest wordt vrijgemaakt van stress.

Wanneer is Voet Massage niet verstandig:

Reflexologie wordt NIET AANBEVOLEN als het volgende bestaat: ernstige hart- of ernstige gezondheidsproblemen, zwangerschap, menstruatie, hoge koorts, besmettelijke ziekte of zweren, gebroken voet- of beenbotten, of met een volle maag.

Tarief:

Voet Massage € 35,00 voor 30 minuten.

Massages gebeuren met ondergoed aan. Ik verleen geen erotische massages.

Lotus Thai Sabaaydi Behandeling
Werkkamer Lotus Thai Therapie
Lotus Thai Therapie

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Gaat actief op zoek naar de klacht en stemt behandeling daarop af. Ze past de intensiteit van haar behandeling goed af op wat je aankunt.

André van Vugt

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professional
Momenteel ben ik al drie keer gemasseerd om mijn klachten te verzorgen. Erg vriendelijke masseuse! De volgende afspraak staat al gepland! Echt een aanrader!
Olivier Jansen

Positief: Kwaliteit

The best therapist I ever met. The Thai people did send their best representitif to treat us. She changed my body Into a temple, thank you Noy.

Roland Drijver

Positief: Kwaliteit

Hele fijne massage gehad. Goed afgestemd op de klant en mijn klacht. Prettige sfeer en heel vriendelijke masseuse. Top!

Jeff Mertens

Klik hier voor mijn reviews op Google.

Lotus Thai Therapie
Oostkade 190
1274 NJ Huizen
Telefoon / WhatsApp: 06 291 91 678 

KvK:  80981267
Bankrekening: NL45 INGB 0443 7420 06
Privacy Statement

Neem contact met mij op voor een afspraak.

1 + 9 =